Gyllins Face&Body

Produkter

Produkter
solution-logga

Solution by Victus är en hudvårdsserie för alla hudtyper och -tillstånd

Skapad av hudterapeuter – för hudterapeuter. Fokus har legat på att hudvårdsrutinerna ska kännas enkla och givande. När vi tagit fram Solution by Victus har vi lyssnat på både experter, hudterapeuter och slutkunder, och alla tänker vi likadant: enkelhet och resultat!

Skydda hudbarriären

Solution by Victus huvuduppgift är att skydda hudens naturliga barriär utan att torka ut huden. Hudvårdsserien vårdar det yttersta hudlagret och säkerställer rätt pH-värde för huden, vilket är en förutsättning för en välmående hud.

Vi tänker miljövänligt

Samtliga våra förpackningar är återvinningsbara och tack vare airless-flaskor så kan man använda allt innehåll. Produkterna har heller ingen onödig ytterförpackning som slängs i soporna så snart du kommit hem.


Hudvårdsserie – Solution by Victus består av:

Wash It Off

Rengöring, 200 ml

Solutions rengöring Wash It Off är en basprodukt för den dagliga hudvården. Det är en mild och fuktgivande rengöringsgele med antibakteriella egenskaper som tar bort fett, smuts, makeup och även ögonmakeup utan att skada den naturliga hudbarriären.

Deep Wash

Djuprengöring, 200 ml

Deep wash är en djuprengörande rengöringsgele som återfuktar och lugnar huden utan att skada den naturliga hudbarriären.
Deep wash är antibakteriell och exfolierande.

Block The Sun – SPF 25

Solskyddsfaktor 25 – Spray, 200 ml

Block The Sun SPF 25 är en lätt och behaglig spraylotion som återfuktar huden och ger ett medelhögt UV-skydd. Den ger en fräsch känsla och passar alla hudtyper som inte lätt bränner sig i solen. Kan med fördel användas flera gånger under dagen.

Block The Sun – SPF 30

Solskyddsfaktor 30, 75 ml

Block The Sun ger ett skydd mot solens skadliga strålar och ska användas i den dagliga hudvården. Vid stor solexponering rekommenderas upprepande applicering under dagen. Block The Sun är återfuktande samt innehåller både vitamin C och E som är starka antioxidanter.

Face Off

Peel off mask, 50 ml

Face off är en återfuktande, djuprengörande och uppstramande mask för alla hudtyper. Appliceras över ansiktet och när den stelnat dras masken av och döda hudceller och orenheter följer med.

Face On

Fuktgivande mask, 50 ml

Face On är en fuktgivande mask för den torra och fuktfattiga huden. Bidrar till att återskapa hudens egna hudbarriär. Ett tunt lager appliceras på huden med fördel på kvällen, masken behöver inte tvättas av utan absorberas av din hud.

Still Young

24-timmarskräm (ung), 50 ml

Still Young är en 24-timmarskräm som motverkar uppkomst av tidiga ålderstecken som även återfuktar och skyddar din hud. Denna kräm innehåller antioxidanter som neutraliserar fria radikaler som i sin tur motverkar nedbrytningen av kollagen, samt dämpar rodnader. Still Young ger huden en jämn hudton och passar även som makeupbas.

All U Need

Exfolierande Vitamin A, 50 ml

All U Need är den optimala nattkrämen med kombination av A-vitamin och glykolsyra som tillsammans förstärker effekten av exfoliering utan att torka ut huden. Krämen stimulerar även produktionen av kollagen.

Keep It Young

24-timmarskräm (mogen), 50 ml

Keep It Young är en 24-timmars-kräm skapad för att återställa fuktnivån i huden samt återställa hudens naturliga elasticitet. Keep It Young är en fuktgivande kräm innehållande antioxidanter som skyddar mot fria radikaler.

Stay Moist

Närande fuktkräm, 50 ml

Stay Moist är en mycket fuktgivande och närande kräm för torr till mycket torr hud, framtagen för att återskapa ett naturligt pH-värde och motverka irritationer. De aktiva ingredienserna återskapar och liknar hudens egna hudbarriär och är 100% växtbaserade.

Renew Yourself

Cellförnyelseserum, 30 ml

Renew Yourself är ett serum för hud som förlorat sin naturliga fyllighet och spänst. Serumet har en stärkande och närande effekt på huden och ger ett fylligare och spänstigare resultat. Renew Yourself verkar även fuktgivande.

Keep It Calm

Lugnande serum, 30 ml

Keep It Calm är ett serum för den känsliga och reaktiva huden. Serumet är närande och har en lugnande effekt på irriterad hud. Serumet stimulerar och skyddar också hudens naturliga förnyelseprocess och fuktbalans samt motverkar de negativa effekterna av fria radikaler i huden.

Stay Away

Anti-akneserum, 30 ml

Stay Away är ett djuprengörande serum som balanserar talg-produktionen. Serumet verkar antibakteriellt och bevarar hudens fuktnivå utan att skada eller torka ut den naturliga hudbarriären. Stay Away används både för att motverka befintlig akne och för att förhindra uppkomsten av ny akne.

Keep The Moist

Återfuktande serum, 30 ml

Keep The Moist är ett serum för den fuktfattiga huden som ger stöd och elasticitet samt absorberar och binder vatten i dermis. Detta serum motverkar även förstörelse av hudens fibrer och bidrar till att bevara hudens fuktbalans.

For Your Eyes

Ögonserum, 15 ml

For Your Eyes är ett vårdande serum framtaget för den tunna och känsliga huden kring ögonen. Serumet återfuktar och minimerar fina linjer. Verkar på svullnader och ”påsar”omkring/under ögonen.

Gyllins Face & Body